Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под

...
Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Съдия отиде в болницата при Иво Лудия, който окървави Великден с 3 трупа, постанови му постоянен арест

Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на 46-годишния Иво Даскалов, по прякор Лудия. Мъжът е упрекнат за това, че е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал смърттана трима мъже, на възраст 35, 43 и 38 години.

Делото бе прегледано от дежурния арбитър на изнесено съвещание в УМБАЛ „ Св. Георги “, където се намира Иво Даскалов.

Припомняме, че в мелето точно на Великден починаха трима мъже. 46-годишният Даскалов навлязъл в насрещната пътна лента за придвижване. Настъпил преден конфликт сред неговия автомобил и лек автомобил БМВ, който се движел по същото време в личната си пътна лента. 

Вследствие на удара, на място починали двамата спътници на Даскалов, както и лидерът на другия автомобил – 43-годишният някогашен служител на реда Николай Иванов.

Иванов е притежател на автосервиз под тепетата. Баща на момиченце. Близки на пловдивчанина разясняват, че Ники е бил извънредно деликатен водач и виновен на пътя.

Очевидци от злощастната нощ описаха, че джипът на Лудият, който е състезателен модел на Х5, е летял с гневна скорост по шосето.

Медията ни научи, че близо два часа пожарникари и екип на бранш „ Специализирани оперативни действия ” са рязали ламарините на транспортните средства, които са били смени до неразбираемост.  

Съдът през днешния ден реши, че от събраните досега доказателства за случая може се направи обосновано съмнение, че Даскалов е съпричастен към закононарушението, за което е притеглен като обвинен.

Съдът откри, че към сегашния миг при мярка, друга от задържане под стража, съществува действителна заплаха обвиненият  да извърши друго  престъпление.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване  пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР