Пловдивският окръжен съд потвърди взетата от Районен съд-Пловдив мярка за

...
Пловдивският окръжен съд потвърди взетата от Районен съд-Пловдив мярка за
Коментари Харесай

Съдът натъжи момъка, взривил банкомат в Пловдив

Пловдивският областен съд удостовери взетата от Районен съд-Пловдив мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Евгени Н. Той е упрекнат в това, че на 7.07.2018 година в ЖК “Тракия “ в Пловдив в клон на банка ДСК  е направил кражба в огромни размери посредством разрушение на банкомат./ закононарушение по член 195 ал.2 вр. ал.1 т.3 пр.1 т.4 пр.3 и т.5 вр. член 194 ал.1 от Наказателен кодекс./ За осъщественото от него тежко съзнателно закононарушение законът планува наказване " отнемане от независимост “ от 3 до 15 години.

Според съда в този, въпреки извънредно ранен стадий от следствието, са налице задоволително данни, от които да се направи обосновано съмнение за това, че  обвиняемият Евгени Н.  е съпричастен към  престъплението, за което е упрекнат.

Съдът приема, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие предвид на това, че  няма адрес в България, на който да обитава, а преди задържането се е подготвял да напусне страната. Според магистратите при по-лека мярка за неотклонение е налице опасност  Евгени Н. да извърши друго закононарушение, защото  от  представената от прокуратурата информация е видно, че против него в Молдова има образувани  наказателни производства. Определението е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР