Пловдивският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение задържане под стража

...
Пловдивският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение задържане под стража
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста трафикант на близо 105 кг хероин през Капитан Андреево

Пловдивският апелативен съд удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 38-годишен мъж, който е с турско и френско поданство, хванат при контрабанда на близо 105 кг хероин.

Това стана на съвещание за обжалването на мярката за процесуална насила, наложена му първо от Хасковския областен съд, оповестиха от Съдебната палата в Пловдив. Хюсеин Алтунташ бе арестуван на Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ". При митническата инспекция на пункта на 15 август в лекия му автомобил под седалките и в аварийна гума бяха открити 209 пакета с опиат на стойност 9,5 милиона лв..

Съдът счете, че има действителна заплаха хипотетичният причинител на наркотрафика да извърши закононарушение, или да се укрие при една по-лека мярка за неотклонение, защото е непознат жител и няма адрес в България. Направил е признания, само че с оглед демонстрираната нелегалност и методът, по който са укрити в автомобила опиатите, заплахата да извърши закононарушение също е действителна, се добавя в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР