Пловдивските фенове и агитки вече усвояват 4 милиона лева, раздадени

...
Пловдивските фенове и агитки вече усвояват 4 милиона лева, раздадени
Коментари Харесай

СРС-та в Narod.bg: ГЕРБ извади 6 млн. лева за купуване на гласове, МВР знае и мълчи

Пловдивските почитатели и агитки към този момент усвояват 4 милиона лв., раздадени от ГЕРБ кеш за пазаруване на гласове за идните избори на 2 април, предизвести пред Narod.bg източник от шайката в града под тепетата.

Тази престъпна процедура надалеч не е нова за партията на Бойко Борисов, само че скандалното в тази ситуация е, че в Министерство на вътрешните работи имат информация и СРС-та за закононарушението, случило се на 17 март, само че в името на дружбата сред ГЕРБ и президента Румен Радев, е решено казусът да се покрие до изборите, твърди източникът.

Неколкостотин хиляди са заделени и за близкия град Пазарджик, където няколко дни по-рано – на 14 март, бяха арестувани деветима при спецакция на полицията и жандармерията

Общо 6 милиона кеш да извадени досега за пазаруване на гласове за ГЕРБ в страната, съгласно наши източници от партията.

Реклама

Много по-скромна е сумата – 226 хиляди лв. в брой, която ГЕРБ е платила досега за проведени групи, с които да пълнят зали по време на обиколките на Бойко Борисов из страната като проява на „ национална обич “.

Само предходната седмица за предизборното събитие в Пловдив, където е уредена и договорката за 4-те милиона, ГЕРБ са похарчили минимум 100 хиляди лв. – за превоз с рейсове от Стара Загора, Пазарджик, Хасково, Асеновград, Сливен и Ямбол.

Източници от структурите в града под тепетата разкриха, че на срещата, която съответства с 1 година от ареста на Борисов, в зала „ Сила “ в Пловдив се е влизало единствено с личен пропуск.

Всеки „ посетител “ на мероприятието е имал несъмнено място къде да седне, тъй че на фрагментите за малките екрани да се показва многообразието измежду симпатизантите на хунтата ГЕРБ.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР