Пловдивската полиция показаха кадри на част от задържаното количество наркотици,

...
Пловдивската полиция показаха кадри на част от задържаното количество наркотици,
Коментари Харесай

Вижте закопаните 5,5 кг наркотици в двор в Габровско

Пловдивската полиция демонстрираха фрагменти на част от арестуваното количество опиати, ловна пушка и муниции след взаимната акция с органите на реда от Габрово, за която бе обявено по-рано през днешния ден.

Една част хероина и кокаина, които са общо 5,5 кг, са открити заровени в двора на парцел в габровското село Гергини, където е живеел арестуваният 63-годишния българин. Друга част от опиатите са открити в неговия автомобил.

Вижте фотоси >>

Криминалистите са работили извънредно бързо и дейно, оповестиха по-рано от прокуратурата в Пловдив. Схемата е била разплетена, откакто при започване на седмицата в пловдивския квартал Столипиново са задържани две фризьорки, пробвали да купят опиати от турски жител.

Разследването на договорката отвело криминалистите в габровското село Гергина, където през вчерашния ден е арестуван 63-годишния мъж с близо 6 кг опиати. Той е лежал допреди месеци в турски затвор поради трафик на 11 кг хероин. У нас той е задържан минути, откакто е закопал опиатите в двора на къщата си.

Мъжът е в ареста за 72 часа. За действието му законът планува отнемане от независимост от 5 до 15 години и санкция от 5 до 20 000 лв..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР