Пловдивската полиция направи масирани проверки на таксита; под надзора на

...
Пловдивската полиция направи масирани проверки на таксита; под надзора на
Коментари Харесай

Полицията погна такситата в Пловдив

Пловдивската полиция направи масирани инспекции на таксита; под надзора на прокуратурата е почнало бързо произвеждане против лидерка на такси, предложила на проверяващите рушвет. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив.

Засиленият надзор на транспортни средства, извършващи транспорт на пасажери, е бил за определяне и недопускане на нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, директно влияещи върху пътния травматизъм. Проверени са били 237 водачи на таксиметрови коли, установени са 115 нарушавания, формирани са били 33 акта за административно нарушаване, издадени са 55 санкции по фиш.

Служителите на реда са установили и водачи, които не съблюдават пътни знаци и правят неправилни маневри. За нарушаванията са формирани 13 санкции с фиш. 18 са фишовете за погрешно прекъсване и престой. В резултат на акцията, на шестима от водачите на таксита са отнети книжките за ръководство на МПС, поради неплатени санкции.

Проверени са били и 113 водачи на транспортни средства от публичния превоз. На 38 от тях на място са връчени и електронни фишове за към този момент осъществени нарушавания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР