Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева и половинката й Румен Рончев увековечиха

...
Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева и половинката й Румен Рончев увековечиха
Коментари Харесай

Мегз с брутална грешка в татуировката си

Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева и половинката й Румен Рончев увековечиха любовта си с татуировки със прикрито обръщение през миналата година, които направиха отвътре на краката си, малко над глезена. Това се случи още през месец юли 2019 година, точно на рождения ден на Мегз, само че досега, те по този начин и не са разкрили какво написа на татуировките им. Оказа се, че има причина и тя е... правописна неточност!

За разлика от американски звезди като Джеси Джей и Ариана Гранде, които побързаха да кажат на почитателите, че знаят за позволените неточности в татуировките си, Мегз настойчиво прикрива своя надпис. За задачата, дизайнерката употребява фотошоп или театралничи пред обектива с дълги чорапи и обувки, прикриващи глезена й.

„ Имам в обилие за себИ си “, гласи надписът на Мегз, който може да бъде видян единствено на няколко фотоси. Странното в тази ситуация е, че повече от половин година тя не е премахнала, нито коригирала татуса си. Друг забавен факт е, че преди човек да изрисува кожата си с мастило, може да види и утвърди определената от него татуировка и е необичайно по какъв начин тази меко казано брутална правописна неточност не е видяна нито от Каканашева, нито от татуиста й.

фотография: инстаграм мегз

източник: Трафик нюз
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР