Пловдивчанка получи салата, която вече се похапва от някой друг

...
Пловдивчанка получи салата, която вече се похапва от някой друг
Коментари Харесай

Червей се показа от салатата на пловдивчанка в голяма верига ресторанти

Пловдивчанка получи салата, която към този момент се похапва от някой различен - става дума за червей, който не се е посвенил да се покаже на клиентката на ресторант от огромна верига. Блюдото, поръчвано от " Хепи Лендмарк " в Пловдив, е салатата " Риба Фетаки ".
Прочетете още
" Явно не са я измили добре, а може и да е в резултат на друга причина. Имиджа, който тази верига заведения за хранене поддържа, действително не е на равнище, очаквала съм от всеки различен ресторант, само че не и от тъкмо този ", уточни Кристина Христова, която е получила мърдащия " бонус " в чинията си. 

След като дамата уведомила сервитьорката за находката, тя извадила салатата от сметката на дамата. Жената показа, че е била погнусена и е нямала предпочитание да продължи вечерята си. 

Наш кореспондент потърси за разясняват управата на обекта. От там изрекоха своите извинения към клиентката, разясниха, че става дума за индивидуален случай и имат висок надзор във връзка с качеството на артикули и храни, употребявани в кухнята им, както и че за тях удовлетворяването на клиенти е първостепенна задача. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР