Пловдивчанка мина на чисто червено на светофара на баня Старина

...
Пловдивчанка мина на чисто червено на светофара на баня Старина
Коментари Харесай

Пловдивчанка мина на червено, мъжът й я окуражава: Давай, к‘во ти пука

Пловдивчанка мина на чисто алено на светофара на баня Старина в центъра на Пловдив. Тя направила противоположен завой, а от самото начало мъжът до нея я окуражавал. Това алармира очевидка, представена от TrafficNews.bg.

Докато тя е чакала в междинната лента дочула мощно крещене от автомобил, който минал около нея отляво. Виковете били на пътник, а колата била ръководена от жена. Мъжът непрекъснато викал: „ Давай бе, давай, к‘во чакаш”. Обръщението, съпроводено с ръкомахане, било към дамата до него. Тя се смутила и попитала: „ Ама по какъв начин по този начин? Свети алено!”.

В този миг последвали още по мощни викове: Давай, к‘во ти пука, че е алено! Минавай, нали няма да караш напряко!”.

След думите му последвало подаване на газта и прекосяване на алено.

„ Има ли значение посоката! Свети ли алено, значи ще се съобразяваш! Ако всички караме по този начин и то по натоварените пътища ще има злополука след катастрофа”, разяснява читателката ни.

„ Ако мъжът е толкоз „ добър” водач, колкото навигатор…. Пази Боже да го засечете по пътищата”, добавя тя.

За сходно нарушаване от страна на пловдивчанката, предходна на червен светофар, закона планува - 100 лв. санкция и 10 контролни точки. При наново нарушаване санкцията е 200 лв. и книжката се взима за месец.

Героинята в материала ни би трябвало добре да се замисли, дали повторно да премине по този метод. Не индивидът до вас носи отговорност, а вие- хората зад кормилото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР