Пловдивчанинът Иван Булкин ще представи Пловдив на тазгодишният конкурс Мистър

...
Пловдивчанинът Иван Булкин ще представи Пловдив на тазгодишният конкурс Мистър
Коментари Харесай

Иван Булкин ще представи Пловдив на Мистър България

Пловдивчанинът Иван Булкин ще показа Пловдив на тазгодишният конкурс " Мистър България ". Надпреварата ще се организира в курортен комплекс " Златни пясъци " на 30 август. Представителят от града под тепетата ще спори с 19 кандидати за купата. Булкин повече от 13 години се занимава с лека атлетика в дисциплините спринт на 60, 100 и 200 метра.

Надпреварата ще бъде от най-високо равнище. Сцената ще бъде построена от експерти, които ще смаят всички с техника от най-високо равнище и последно потомство. Кандидатите за Мистър България 2021, ще бъдат облечени в елегантните костюми на български бранд в последният кръг на дефилето им.

Преди това те ще се появят по спортно-елегантен тип и по бански. Дрескодът за всички присъстващи ще е бяло и розово. Акробатични танци във въздуха, лазерно шоу и синхронно плуване на метри от морския бряг ще са единствено част от атракциите по време на конкуренцията.

Престижно жури ще прави оценка претендентите, измежду които Енджи Касабие, Николета, Андреа, Благой Георгиев и Златка Райкова, доктор Венета Павлова, Ивет Григорова и други. “Бъди здравословен, бъди фит, бъди световен!” е мотото на състезанието тази година. Лицензиант и продуцент на марката " Мистър България 2021 " и тази година е Атанас Лазаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР