Пловдивчанин, почиващ в курортния град Несебър, успял да заснеме екшъна

...
Пловдивчанин, почиващ в курортния град Несебър, успял да заснеме екшъна
Коментари Харесай

Запечатаха на ВИДЕО екшъна с шведа, който открадна такси и се развилня в Несебър

Пловдивчанин, почиващ в курортния град Несебър, съумял да снима екшъна сред минувачи и пийнал швед, който отмъкна такси, оповестява trafficnews.bg

Чужденецът откраднал леката кола и аварирал с нея пред хотел „ Делфин”. Кристофер изгубил схващане при удара и бе хванат в потърпевшото такси. Бил е арестуван от инцидентни минувачи, които подали сигнал до полицията. Шведът е бил добре почерпен. Тестът с дрегер открил 1.74 промила алкохол в кръвта му.

Чули мощният звук, туристите наскачали по терасите на хотела да видят какво се случва. Сред тях бил и очевидецът, който с телефона си съумял да улови първите минути след злополуката.

„ Целият беше в кръв, когато излезе от колата. Викаше и налиташе на пердах. Хората се намесиха и го задържаха”, показа пловдивчанинът.
На фрагментите се вижда по какъв начин шведът е обкръжен от очевидците на ПТП-то, които го пазят да не избяга от местопроизшествието. Недоволен явно от това, чужденецът даже си разрешава да вдигне скандал на мъж, както и да налита на физическа разпра.

На място е била и кола за спешна помощ, а в следствие е дошъл и полицейски патрул. Мъжът, на забележима възраст към 30 години, е бил арестуван. Предстои да му бъдат повдигнати обвинявания - за кражба на автомобил, шофиране в нетрезво положение и причиняване на злополука след приложимост на алкохол, вероятно и опиати.

За тези обвинявания законът планува до 10 години затвор.

Още от екшъна може да видите във ВИДЕОТО:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР