Пловдивчани масово са резервирали места в най-луксозния къмпинг на Халкидики

...
Пловдивчани масово са резервирали места в най-луксозния къмпинг на Халкидики
Коментари Харесай

Пловдивчани напълниха най-луксозния къмпинг на Халкидики

Пловдивчани всеобщо са резервирали места в най-луксозния къмпинг на Халкидики - " Арменистис ". Това оповестиха читатели на " Марица " от Пазарджик, които почиват в райското кътче.

" Всичко е заето до дупка, несъмнено софийските и пловдивските коли са мнозинство. Има и няколко от Хасково. Българите сме най-малко половината, само че има много сърби и румънци, по-малко гърци ", описа читателят ни.

Нашенци към този момент вършат бани и се къпят в морето, въпреки че и там вали постоянно. За наслада на домакините заети са безусловно всички места освен през уикенда, само че и до края на сезона.

" Попитахме да уредим където и да е в бунгало единствено двама наши другари. Вдигнаха ръце. Последните юнски места са били изчерпани през април. За август и юли не се приказва изобщо ", добави екскурзиантът от Пазарджик.

В момента бунгалото излиза към 150 лв. на нощ. После цените скачат в пъти, само че очевидно това не е спирачка за балканските туристи-.

Българите си спретват всекидневно необикновен ваучър в къмпинга, към този момент са извадени големи тв приемници за европейското. Цените не са изменени съпоставяне с минали години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР