Пловдивчани масово са резервирали места в най-луксозния къмпинг на Халкидики

Пловдивчани масово са резервирали места в най-луксозния къмпинг на Халкидики ...

Пловдивчани напълниха най-луксозния къмпинг на Халкидики


Пловдивчани масово са резервирали места в най-луксозния къмпинг на Халкидики - "Арменистис". Това съобщиха читатели на "Марица" от Пазарджик, които почиват в райското кътче.

"Всичко е заето до дупка, определено софийските и пловдивските коли са болшинство. Има и няколко от Хасково. Българите сме поне половината, но има доста сърби и румънци, по-малко гърци", разказа читателят ни.

Нашенци вече правят бани и се къпят в морето, макар че и там вали често. За радост на домакините заети са абсолютно всички места не само през уикенда, но и до края на сезона.

"Попитахме да уредим където и да е в бунгало само двама наши приятели. Вдигнаха ръце. Последните юнски места са били изчерпани през април. За август и юли не се говори въобще", добави туристът от Пазарджик.

В момента бунгалото излиза към 150 лева на нощ. После цените скачат в пъти, но явно това не е спирачка за балканските туристи-.

Българите си спретват ежедневно невероятен купон в къмпинга, вече са извадени огромни телевизори за европейското. Цените не са променени сравнение с минали години.


Източник: marica.bg