Пловдивчани, хора от цялата страна, англичани, руснаци, германци изпълниха до

...
Пловдивчани, хора от цялата страна, англичани, руснаци, германци изпълниха до
Коментари Харесай

Стинг и Шаги събраха хиляди на Античния театър в Пловдив

Пловдивчани, хора от цялата страна, англичани, руснаци, германци извършиха до краен лимит Античния спектакъл в Пловдив за дълго чакания концерт на Стинг и Шаги, съобщи сътрудник на БГНЕС в града.

Още с първите песни публиката стана на крайници и по този начин си остана и до края на концерта. Стинг събра хиляди в " Арена Армеец София " в столицата през септември 2017, само че концертът във вторник вечерта беше по-различен - английската поп-легенда и ямайският реге " номер 1 " артист сътвориха напълно нова атмосфера. Те извършиха песни от взаимния си албум " 44/876 ", който излезе единствено преди два месеца. Дори безконечните шлагери на Стинг като Englishman и Roxett бяха белязани от реге филтъра.

Сцената на Античния спектакъл в Пловдив е избор на Стинг, денем той се срещна с кмета на града, пусна писмо в бутилка в Марица, а в сряда е и вторият му концерт там. Толкова цялостен, с спомагателни уреди и доста правостоящи, театърът от дълго време не е бил. Всички билети за двата концерта бяха разпродадени още преди месеци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР