Plovdiv24.bg Министърът на финансите Владислав Горанов отговори на горещи политически въпроси

...
Plovdiv24.bg
Министърът на финансите Владислав Горанов отговори на горещи политически въпроси
Коментари Харесай

Министър Горанов изкоментира всички горещи теми в държавата

 Plovdiv24.bg Министърът на финансите Владислав Горанов отговори на горещи политически въпроси от пловдивски публицисти, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето какво сподели той:

- За изказванията на Васил Божков:

" Това са спекулации на един обвинен човек. Подобни пликове не са стигали по никакъв метод до мен. Всеки човек има право да си приказва каквото желае. Досега не съм си разрешавал мнения по тази тематика. Пред прокуратурата заявих по време на разпитите, че сходни изказвания са евентуално в резултат на характерните климатични условия, в които сега се намира обвиненото лице ".

- На въпрос за претенции избор на съмнение:

" Нека забележим претекстовете. Със сигурност това няма да е сполучлив избор, защото сътрудниците, подкрепящи държавното управление, са консолидирани към това, че има още доста какво да свършим и ще отхвърлим този избор на съмнение, когато бъде импортиран, защото още не сме осведомени с претекстовете. 

Левицата сега съгласно мен не е в кондиция да има искания за ръководството на страната и не сме видели нито една добра концепция като тези, които ние през последните няколко години изпълняваме с нашата управническа стратегия ".

- За позицията на посолството на Съединени американски щати:

" Изключително правилна позиция. Американската народна власт е една от най-старите демокрации в света и това, че те утвърждават върховенството на закона и правото на митинг на всеки е нещо, което и ние споделяме. "

- За оставка на държавното управление:

" Не е на дневен ред ".

- За отговора на държавното управление да потуши напрежението:

" Ние считаме да продължаваме да си вършим работата и да изпълняваме нашата стратегия. Легитимните митинги, да вземем за пример на Христо Иванов за липса на достъп до места обществена държавна благосъстоятелност, мисля, че откриха своя отговор с това че получиха достъп. Оттам нататък, политическите претенции би трябвало да бъдат легитимирани с предложение за опция и подчинени на фактически справедливи неуспехи на настоящето държавно управление. Точно в деня, в който всички страни от еврозоната потвърдиха нещо, което от 15 години не се е случвало, че България може да бъде част от еврозоната, тъкмо в този миг, когато получихме легитимация за финансовата политика на страната и освен, тъкмо в този миг не одобрявам за законни настояванията за промяна на настоящето ръководство.

За страдание, с изключение на провокациите, свързани с ръководството на страната, би трябвало да се добави и пандемията от коронавирус, която ограничи много стопанската интензивност. Имаме още доста задания да изпълняваме и тъкмо в този момент, няколко месеца преди постоянните избори да вкарваме страната в политически прелом, без действителна опция на настоящето ръководство и без да минем през законни избори, не мислят за положителното и просперитета на българската страна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР