Plovdiv24.bg виж галерията От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката

...
Plovdiv24.bg виж галерията
От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката
Коментари Харесай

Ради, който уби жена си и после се самоуби, от два месеца имал психически проблеми

Plovdiv24.bg виж галерията От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна в пловдивския квартал " Кючук Париж ", а след това постави край и на личния си живот, е изпадал в психологични рецесии, само че е отказвал да се лекува. Това е споделила неговата брачна половинка пред приятелки, преди да бъде убита.

Илияна и Ради са живеели на фамилни начала от  две години. Имат бебе на годинка. Около 8:30 през вчерашния ден сутринта двамата се скарали. Според полицията мъжът е умъртвил брачната половинка си с кухненски нож и по-късно се е самоубил. 29-годишната Илияна позвънила за помощ на брата на брачна половинка си, само че той не дал отговор.

Когато решил да върне позвъняването, не съумял да се свърже нито с Илияна, нито със брачна половинка й Ради. Затова решил да ги посети в жилището. Мъжът и дамата са открити мъртви, а до тях плачело бебето. Детето към този момент е при баба си и дядо си по бащина линия. 

Хората в блока са в потрес. Описват младото семейство като благи и възпитани. Ради, който израснал пред очите им работел във компания за кабели, а брачната половинка му Илияна била в майчинство. Никой във входа не знае мъжът да има душевен проблеми. Полицията отхвърли версиите финансов проблем или ревнивост да са в основата на нещастието.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР