Plovdiv Plaza Mall подготвя звезден уикенд, който ще Ви разплаче

...
Plovdiv Plaza Mall подготвя звезден уикенд, който ще Ви разплаче
Коментари Харесай

„Звезден уикенд в Plovdiv Plaza Mall с Николаос Цитиридис и топ комедианти от Comedy Club Sofia“

Plovdiv Plaza Mall приготвя звезден уикенд, който ще Ви разплаче от смях с прайм тайм водещия Николаос Цитиридис, комик фурията Петя Кюпова и ветераните Иван Кирков и Ники Банков! Събитието ще се организира на 24.09 (събота) от 17 часа с вход свободен за всички искащи да се позабавляват на това паметно събитие.
Прочетете още
Николаос Цитиридис  е един от главните резиденти и най-хубави стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Активната му кариера започва напролет на 2016-та на Open Mic в Комеди Клуб София.

Като публицист по специалност, той работи 7 години в един от най-четените уеб сайтове. Получава премия „ Млад журналист на годината “ за 2014-та за свои следствия. Създава единсветния по рода си хуморситичен блог за вафли, а през 2019-та издава и първата си книга отдадена на десерта и хумора – „ За вафлите и хората “. 

Иван Кирков  е създателят на Комеди Клуб София. Започва кариерата си през 2012-та на шоу тип Open Mic в Австрия и малко по-късно през същата година се връща в България с една единствена цел: да основе Comedy BG и да разпространи стендъп комедията в страната. През 2015-та той основава и първия и единствен досега комеди клуб в страната – Комеди Клуб София.

Петя Кюпова  е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-хубавите стендъп комедианти в страната и основен  резидент  на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера започва през 2016-та на Open Mic в Комеди Клуб София, като към днешна дата има над 600 шоута зад тила си.

Николай Банков  е един от първите и най-хубави стендъп комедианти в България. Активната му кариера започва през 2014-та година от Open Mic на Комеди БГ.  През 2018-та година той става Комедиант на Годината  на Комеди Клуб София, паралелно с Филип от Комеди Клуба.

Роден в Пловдив, той се занимава със стендъп от 5 години. Вече има лично соло шоу и през февруари месец го показа на почитателите на комедията в родния си град – в  Комеди Клуб Пловдив . Самоиронията и бруталният комизъм са негова запазена марка.



Пловдив Плаза няма да спре да изненадва посетителите си и при започване на месец октомври, с мероприятие, уместно както за дребни, по този начин и за огромни! През октомври месец на 8(събота) и 9(неделя) с вход свободен, ни следва да бъдем домакини на най-голямата и огромна фелиноложка галерия в търговски център с алея на славата от нас 150 котки, които ще вземат участие във fun show за британците, общоприетоо оценяване и осъществяване на WCF кръг за възрастни котки, шоу „ Лига на първенците “, шоу кръг котета и юниори, порода сфнкс, бенгали и Джентълмени, мейн куун, шоу за сребърни и златни украси. Може да се запознаете с цялата стратегия и в публикацията.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР