Пловдив официално откри Велосезон на 2023г.. Прекрасни пролетни температури и

...
Пловдив официално откри Велосезон на 2023г.. Прекрасни пролетни температури и
Коментари Харесай

Велосезон 2023 започна в Пловдив! Стотици колоездачи бяха поведени от Данчо Йовчев

Пловдив публично откри Велосезон на 2023г.. Прекрасни пролетни температури и слънце съпроводиха колоездачите. Над 400 души с колела се събраха пред постройката на Община Тракия, с цел да отбележат началото на дейния интервал за колоездене.
Прочетете още
Малки и огромни фенове на спорта и екологичното напредване стартиртираха дружно велошествието, което обикаля града. Тази година към тях се причислиха хора с ролери и електрически тротинетки. С номер 1 по традиция бе легендата на гимнастиката Йордан Йовчев, който поведе шествието. До него бе и кметът на региона Костадин Димитров.

Малко преди старта всеки участник получи своя номер, с който ще взе участие в лотария за награди. Крайната им спирка е парк „ Елит “ в ж.р. „ Тракия “, където ще бъдат изтеглени номерата на спечелилите.

Целта на самодейността, която с организира за от 11 години насам, е да разпространява различния метод на напредване в Пловдив, както и да заостри вниманието към разширение на велоалейната мрежа в града.

По мотива и гражданската самодейност " ВелоКултура "  отвори щанд до сборния пункт. На него колоездачите могат да получат подробна информация за предлагането им, засягащо разширение на велосипедната инфраструктура в под тепетата. 

Повече по тематиката, прочетете тук:

Галерия:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР