Пловдив налага тенденциите и иновациите в ресторантския бранш в страната

...
Пловдив налага тенденциите и иновациите в ресторантския бранш в страната
Коментари Харесай

Доказано: Най-иновативният ресторант в България е пловдивският Torro Grande

Пловдив постанова трендовете и нововъведенията в ресторантския отрасъл в страната с помощта на Torro Grande – това бе доказано след Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.  

На стилна гала, която се организира късно нощес в столичния " София Хотел Балкан " Управителният съвет на БХРА връчи за 23-и път своите оценки за най-хубавите практики в областта на туристическите и ресторантски услуги. За втора поредна година самобитния Оскар в една от най-важните категории " Най-иновативен ресторант в България " бе присъден на пловдивския Torro Grande. Това бе и една от дребното награди, които не смениха своите притежатели на тазгодишната гала – доказателство за стабилно развиване и поредна бизнес политика в този толкоз динамичен бранш.

" Благодарим на силната  конкуренция в Пловдив и България! Тя ни прави още по-силни и ни кара да търсим нови благоприятни условия, а всяка опция да трансформираме в триумф “, това обявиха от Torro Grande при приемането на скъпия приз. Това е поредна премия за ресторанта през 2018 година – припомняме, че след обществено гласоподаване през лятото Torro Grande получи премията на Съвета по туризъм на Община Пловдив за " Най-атрактивно заведение в Пловдив “.

В края на церемония вечерта, общо 6 награди в разнообразни категории поеха към града под тепетата – чудесна вест на прага на 2019г., когато Пловдив ще бъде Европейска столица на културата, и проява, че имаме подготвеност да приемем стотиците хиляди посетители с новаторски кулинарни прекарвания и отлична туристическа услуга. 

След като наложи стандарта и тотално промени в позитивна посока усещанията на клиентите за вкусно месо, с помощта на двете си испански барбекюта от затворен вид, през тази година в Torro Grande започнаха да постановат фюжън кухнята и азиатския жанр. Инвестициите бяха ориентирани в закупуване на свръхиновативна японска технология и съоръжение за подготвяне на суши. Скоро следва стартът и на специфичната обучителна стратегия на суши майсторите на ресторанта в академията на The Sushi School – посланиците на азиатската просвета на хранене в Европа и институция в сектора.

" Целта е да приспособяваме в Torro Grande разнообразни технологии и да предложим на нашите посетители качествено приготвена храна от целия свят. Това е значимо, поради проектите ни за развиване на бизнеса “, съобщи Бойко Качулев, притежател на ресторанта. Преди дни той публично разгласи подписването на контракт със международния хотелски колос Accor за откриването на първия на Балканския полуостров 5 звезден хотел от веригата MGallery by Sofitel. 

И като следващо доказателство за проектите за агресия в разнообразни стилове и просвета на хранене, нощес пристигна още една чудесна вест. След триумфа на Torro Grande и Torro Premio, трети ресторант от същия бранд ще стартира да притегля феновете на вкусната храна - до дни ще отвори порти Torro Boulevard. Удобно разположен с лице на един от най-оживените пловдивски булеварди, новият ресторант ще предлага гурме прочит на модерната " улична храна “. Бургери, сандвичи, паста и стекове приготвени съгласно кулинарните обичаи на 14 разнообразни страни и необикновен акцент на сушито и азиатската храна – това ще чака младежите на Пловдив в новото място за срещи и ядене със жанр. 

" С развиването ни за идната година даваме сериозна поръчка за премията за най-хубава верига заведения за хранене на  Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация “, уверен е Бойко Качулев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР