Пловдив. Курбан за здраве и благополучие по случай празника на

...
Пловдив. Курбан за здраве и благополучие по случай празника на
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът на ГЕРБ на кмет на Пловдив Здравко Димитров Здравко Димитров и Стоян Алексиев раздадоха курбан в район „Северен”

Пловдив. Курбан за здраве и благоденствие по случай празника на Свeти Йоан Рилски Чудотворец раздадоха през днешния ден в двора на църквата „ Свети Иван Рилски ” от организацията на Политическа партия ГЕРБ при регион „ Северен ” с началник Стефан Дедев. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Рано сутринта бе отслужена архиерейска света Литургия от Знеполския свещеник Арсений, а по-късно бе осветена храната за всички миряни, изпълнили двора на храма.
Кандидатът на ГЕРБ на кмет на Пловдив Здравко Димитров и претендентът за кмет на региона Стоян Алексиев поздравиха присъстващите с празника и раздадоха персонално курбан на над 350 миряни.
На събитието участваха претендентите за общински съветници от ГЕРБ за „ Северен ” Стефан Дедев, Гошо Къчков, Лариса Кътова, Анастасия Маташева, Никола Папазов, районният кмет Красимир Асенов, симпатизанти и членове на партията, както и доста жители.
На 19 октомври Православната черква отбелязва празника на свети Иван Рилски Чудотворец и настойник на българския народ. Иван Рилски е един от най-известните български духовници, лечители, създател на Рилския манастир, патрон на българските лекари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР