Плодовите аромати се приемат много добре,заради глътката свежест и екзотика,

...
Плодовите аромати се приемат много добре,заради глътката свежест и екзотика,
Коментари Харесай

Козметика с плодови аромати от REFAN зарежда с настроение през пролетта

Плодовите аромати се одобряват доста добре,заради глътката прохлада и екзотика, която внасят в сивото всекидневие. Те галят сетивата, основават естетика и носят чувство за наслада.

За да създадат живота по-сладък и пъстър, иноваторите на REFAN създадоха нова сбирка , която изкушава с нежни плодови ухания. Тя включва шампоан-душ гел и крем за тяло с шест завладяващи аромата на горски и екзотични плодове: Honey Banana /мед и банан/, Juicy Strawberry /ягода/, Tropical Mango /манго/, Forest Raspberry /малина/, Fresh Tangerine /мандарина/, Exotic Pomegranate /нар/.

Шампоан-душ геловете от плодовата сбирка на REFAN хидратират кожата и косата и трансформират вземането на душ в същинска приятност. Подходящи са и за деца над 3-годишна възраст. Съдържат г лицерин , който е отличен овлажнител и хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина. В резултат на това кожата става по-гладка, а косъмът – по-еластичен. Глицеринът има свойството да задържа влагата и основава невидима отбрана против неподходящите фактори на околната среда. Друга скъпа дейна съставна част на шампоан-душ геловете е маслиновото масло . То заздравява и укрепва структурата на косъма и прави кожата и косата нежни и хидратирани.

Кремовете за тяло от новата плодова серия на REFAN са с лека текстура, която бързо се всмуква от кожата, без да оставя мазни следи. Вложеното в състава им органично арганово масло има богат мастно-киселинен състав, който оказва помощ за поддържане на кожата в здрав тип, борейки се сполучливо с дехидратацията и загубата на разтегливост в нея. Аргановото масло е богато на стероли, които са главен детайл в най- външния пласт на човешката кожа. Витамин Е също е скъп детайл в кремовете за тяло – той има защитни функционалности и антиоксидантни свойства. Подобрява епителизацията и покачва ензимната интензивност в кожата, по едно и също време с това забавя процесите на прибързано стареене, провокирано от UV-радиацията. Друга значима съставна част в кремовете за тяло е т окоферолът поради неговите мощни антиоксидантни свойства и способността му да защищава от нездравословното въздействие на околната среда.
Благодарение на тези дейни съставки кремовете за тяло продължително хидратират, омекотяват кожата и основават чувство за прохлада през целия ден.
Новата сбирка с нежни плодови аромати на REFAN влияе на тялото и сетивата като ароматна терапия с ободрително влияние.

„ Рефан България “ бе определена за " Любима марка на българския консуматор -2017 ". Тя взе участие в националната ранглиста в 2 категории – Козметика и Българска марка и освен безапелационно завоюва първото място и в двете, а оглави и цялата конкуренция, за което получи Златен документ.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР