Плеймейтският чалга футболен сериал Николета, Алисия, Ники Михайлов, Валери Божинов

...
Плеймейтският чалга футболен сериал Николета, Алисия, Ники Михайлов, Валери Божинов
Коментари Харесай

Биляна Дол против Алисия! Фолк певицата отритната от всички

Плеймейтският чалга футболен сериал Николета, Алисия, Ники Михайлов, Валери Божинов и Биляна Дол и общите им деца се заплита от ден на ден, видя HotArena.

Най-прецакана в последните серии на любовната драма още веднъж е Алисия. Повод интригите сред някогашни и сегашни половинки да лъснат се оказа рожденият ден на Валери Божинов. Футболистът, който неотдавна още веднъж е състезател на „ Левски “, чукна 33 години на охолно празненство, проведено от половинката му – сръбкинята Биляна Дол.

На празника Божинов духна свещички измежду най-близките си другари, баджанака и съотборник в Левски, с който са делили не една, а две дами – Ники Михайлов, и някогашната си брачна половинка Николета, както и сестрата на Ни Ло – Велина. Дъщеря му от плеймейтката, Никол, също присъстваше.

Единствените, които липсваха в идилията, бяха Алисия и синът й от Божинов – Валери – младши .

Сигурни източници обявиха пред „ България Днес “, че повода, несъмнено, е Лозанова . Николета, която показва суперблизки връзки с Биляна, непрестанно я настройвала против Алисия и правела всичко допустимо двете да не се сдушат. Плюс това рожденият ден на Божинката бил в заведението на Михайлов, в което Николета го играела шефка.

Хора от кръга на фолкпевицата също признават, че изпълнителката претърпява тежко обстоятелството, че до момента в който някогашните й го раздават огромни другари, тя е отритната от всички и е в ролята на нежеланата, само че най-вече я боляло, че от това страда и детето й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР