Плеймейтката Златка Райкова издаде в аванс кои ще са финалистита

...
Плеймейтката Златка Райкова издаде в аванс кои ще са финалистита
Коментари Харесай

Огромен Гаф! Русата Златка Издъни „адската Кухня“

Плеймейтката Златка Райкова издаде в задатък кои ще са финалистита на готварското предаване на Нова тв – „Hell’s Kitchen“. Русокосата изкусителка показа в профила си в „Инстаграм“ фотография с последните пет оживели в конкуренцията за 100 000 лв. и опция за работа в ресторанта на началник Виктор Ангелов.

Успелите да се преборят със напрежението от вечерните резервации в кухнята на Ада са готвачите от синия тим – Дани Спартак, Филип, Мартин и представителките на аления отбор Светла и Нина, написа „Монитор“.

По правилник, риалити форматът отпред със световноизвестният с пиперливия си език началник Рамзи Гордън стига кулминационна точка с пет финалисти с черно на куртките. От фотографията, пусната от Райкова, се вижда, че готвачите не са с нормалните си униформи в синьо и алено, а блестят точно със заветните черни краски.

Някои от почитателите на хубавицата, преквалифицирала се от модел в дизайнер, не останаха удовлетворени от подсказката. „Махнете тази фотография! Прекалено огромен спойлер е. А, в случай че е правилно, Иван преди Нина? Ужас!“ и „Сега да заведат дело за правата на предаването. Много тъпа постъпка от страна на Златка“, са част от мненията в обществената мрежа.

Други пък показаха отчаяние, че най-колоритният участник в първия сезон на „Hell’s Kitchen“ у нас Гичка не е стигнала до финалната права.

Hell’s Kitchen Red cod by Bless www.blessbyzr.com

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на Апр 28, 2018 в 8:21 PDT
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР