Плеймейтката Златка Димитрова иска да стане майка и на момиченце.Това

...
Плеймейтката Златка Димитрова иска да стане майка и на момиченце.Това
Коментари Харесай

Златка Димитрова иска момиченце

Плеймейтката Златка Димитрова желае да стане майка и на момиченце.

Това стана ясно от формалния профил на изкусителката в Инстаграм, където тя отговоря на въпроси не почитателите си. Чаровната брюнетка съобщи, че доста желае дъщеричка, само че сега тъкмо не мисли за втори правоприемник.

На въпроса дали ще се тормози, в случай че синът й Миро-младши един ден види еротичните й фотосесии и написаното в жълтите издания, тя отсече:

„ Не се срамя от това, че имам еротични фотоси, нито ме вълнуват лъжите по медиите! Най-близките ми хора знаят коя съм и какъв човек съм. Всичко друго е пушек! “. Димитрова получи и възторженостти за съвършената си форма, откакто показа, че при бременността е качила 25 кг, а в този момент е скромните 58 при растеж 1, 76 височина.

Черната Златка съумя и да тушира спекулациите, че се е разделила с бащата на детето си Мирослав и че има нов мъж до себе си. Двамата са дружно, а в отговорите си тя го назовава „ мъжа ми “.

Макар и да нямат брак, Златка и Миро живеят на фамилни начала и възпитават дружно сина си, който се появи на бял свят през 2016 г, написа Монитор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР