Плеймейтката Николета Лозанова се завърна ударно в социалните мрежи. Сексапилната

...
Плеймейтката Николета Лозанова се завърна ударно в социалните мрежи. Сексапилната
Коментари Харесай

Николета Лозанова се завърна ударно

Плеймейтката Николета Лозанова се завърна стремително в обществените мрежи. Сексапилната моделка разгласява няколко атрактивни и разголени снимки, с които още веднъж се върна на върха в „ класацията “ за най-коментирани персони в онлайн пространството.

На една от тях Ни Ло театралничи гола до кръста с книгата „ Кама Сутра “ в ръка, лапнала цигара, която да подчертае новите й силиконови устни. Друг кадър пък „ хваща “ провокативната плеймейтка пред хладилника, до момента в който пие неутолимо мляко без съвсем никакви облекла. Снимките провокираха голям интерес измежду потребителите на обществените мрежи, даже и да са единствено „ допълнения “ към разголената и провокативна фотоколекция на Лозанова.

 16-1-1

Бившата телевизионна водеща от известно време беше решила да се „ отдръпне “ от фейсбук и инстаграм и публикуваше доста по-малко снимки, в сравнение с нейните хиляди почитатели бяха привикнали да виждат преди този момент. От броени дни обаче Николета е твърдо решена още веднъж да накара хората да приказват за нея и да натрупа още по-голяма известност в обществените мрежи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР