Плеймейтката обаче споделя, че много иска скоро да има дете.

...
Плеймейтката обаче споделя, че много иска скоро да има дете.
Коментари Харесай

Огромна Новина За Благо И Златка Райкова!

Плеймейтката обаче споделя, че доста желае скоро да има дете. Райкова няма деца, а Благой Георгиев към този момент има три – наследник и щерка от Христина Витанова и наследник от Есмер Омерова.

Плеймейтката и някогашният футболист са дружно от лятото и са една от най-обсъжданите всемирски двойки. Те към този момент живеят дружно, а това стана ясно от телевизионния таблоид „ Папараци “. Засега обаче Златка изрично отхвърля слуховете, че с Благой ще стават родители пред Hotnews.bg. Но споделя също, че двамата с нейния обичан доста желаят бебе.

Райкова и Джизъса летят на крилете на любовта. Това се вижда от обясненията в обич, които си насочат един към различен в обществената мрежа Инстаграм. Въпреки че Златка напълно скоро скапе годежа си с предходната си половинка ММА боеца Георги Валентинов, тя не се тормози обществено да показва възприятията си към Благой.

Припомняме, че Райкова получи предложение за брак от ММА боеца в един от епизодите на „ Като две капки вода “. Тя сподели „ да “ пред голямата публика на предаването. Малко по-късно обаче те се разделиха.

Златка има нова половинка в своя живот и двамата бленувам да основат общо потомство. А до момента в който чакат бебето да се получи, Златка не стопира да работи и сега промотира новата си сбирка благодарение на своя обичан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР