Плеймейтката Жанета Осипова избяга от есенната обстановка у нас, за

...
Плеймейтката Жанета Осипова избяга от есенната обстановка у нас, за
Коментари Харесай

Жанета Осипова захвърли горнището, а звезда от "Игри на волята" коментира

Плеймейтката Жанета Осипова избяга от есенната конюнктура у нас, с цел да се наслаждения на слънцето в една много по-топла страна. Красивата русокоска показа много парещ нов кадър в Instagram, от който разбираме, че е на море. Не излиза наяве с кого е отишла на Тасос, само че едно е несъмнено - всички почитатели на Жанета са изгубили за няколко минути вниманието си.

Виж още: В дома на една някогашна порно принцеса: Вижте в какъв разкош тъне Лана Роудс

Жанета театралничи на фона на басейн, а в далечината се вижда морето. Не това обаче прикова мъжките погледи, а неналичието на горнище, само че за тяхно страдание... Жанета не е разкрила прекалено много от голата си гръд. Снимките по монокини са нещо изцяло обикновено за родните плеймейтки, а Жанета не прави изключение от всеобщата мода. Жанета е една от дребното известни дами в България, които обаче не са прибягвали до силиконови импланти в гърдите, което я подрежда измежду естествените ни хубавици. 

Виж още: Милионерка от OnlyFans изчезна безследно, интернет консуматори потеглиха по следите ѝ

Към фотографията Жанета е написала на съветски " Затворете очи и се потопете в свободата ". В мненията пък забелязахме, че една от звездите в трети сезон на " Игри на волята ", е изразил своето утвърждение от видяното (вероятно и написаното). Стратимир е харесал фотографията и е оставил влюбени емоджита, както и едно с доларчета на очите, а Жанета незабавно му е дала отговор, само че със сърце и пламъче. Възможно е двамата да не се познават и няма за какво да се спекулира ненужно с тематиката, само че е реалност, че се следват в обществените мрежи.

Изображение: https://www.instagram.com/janetaosipova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР