Плеймейтката Деси Фотосесията скочи за пореден път на почитателите на

...
Плеймейтката Деси Фотосесията скочи за пореден път на почитателите на
Коментари Харесай

Деси Фотосесията скочи на Андреа: Ретро певица с променена визия

Плеймейтката Деси Фотосесията скочи за следващ път на феновете на фотошоп стратегиите. Като очеваден образец тя уточни фолк фурията Андреа.

„ Моята фаворитка за фотошоп е Андреа, в случай че реша да се върша по-слаба, ще взема уроци от нея. Аз съм потресена, на фотоси наподобява божествена, а онлайн е… Всеки обича да си хапва, само че като искаш да изглеждаш фина дама, няма да нагъваш пиците, а се стягаш, започваш с диетката и тренировките “, безапелационна е Деси в изявление за „ Жълтите вести “ на Пик ТВ.

„ Няма човек, който да не употребява фотошоп. Аз употребявам тогава, когато имам да прикрия някоя пъпка. Но да се върша слаба или да си усилвам гърдите – парадокс!

Напрежението сред плеймейтката и певицата се появи след промоцията на плана й със Сузанита. Деси напуснала снимачната площадка откакто схванала какъв в действителност е сюжетът на лентата.
„ На мен Андреа към този момент ми е безлична, преди беше свежа. Тя е в предишното. Кой си спомня за нея? Тя е ретро певица. Единствено в провинцията си спомнят за нея. Нито й въртят песните, нито е забавна. Няма какво да я разясня “, безапелационна е силиконката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР