Плеймейкърат на Лудогорец - Каули Оливейра, е напуснал подготвителния лагер

...
Плеймейкърат на Лудогорец - Каули Оливейра, е напуснал подготвителния лагер
Коментари Харесай

Една от големите звезди на Лудогорец напусна лагера в Белек

Плеймейкърат на Лудогорец - Каули Оливейра, е напуснал подготвителния лагер на разградчани в Белек, научи Sportal.bg. Преди два дни бразилецът е отлетял за България. Причина за този процес на събитията е, че Каули е пред сигурен трансфер в различен клуб и се чака той да бъде разгласен всеки миг.

Припомняме, че още при започване на зимната подготовка полузащитникът пожела да премине в Панатинайкос. Гърците обаче отхвърлиха да платят откупната уговорка от 2,5 млн. евро и дадоха с 800 000 евро по-малко. Техните очаквания бяха, че със спестените пари ще покрият заплатата на Каули за първите 14-15 месеца.

Докато траеше цялата тази сага бразилецът се приготвяше с родния първенец в Белек, само че не играеше в контролите. Имаше вид Каули да се появи на терена в последните три или четири инспекции, само че след прибирането му в България той не е на дневен ред.

Най-вероятно Каули ще продължи кариерата си в своята татковина, където ще носи фланелката на локалния Баия, който е подготвен да извади желаните от Лудогорец 2,5 млн. евро.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР