Плейлистите в Spotify често са най-лесният начин да слушате музика,

...
Плейлистите в Spotify често са най-лесният начин да слушате музика,
Коментари Харесай

Потребителите на Spotify вече ще могат да скриват нежелани песни от плейлистите

Плейлистите в Spotify постоянно са най-лесният метод да слушате музика, изключително като се има поради голямото улеснение на Al основаните логаритми на услугата за генериране на персонализирани плейлисти и рекомендации за песни. Изглежда в този момент компанията дава на потребителите на платената версия на услугата, Spotify Premium, още повече надзор върху това, което могат да виждат в плейлистите, употребявайки я.

Потребителите на Spotify Premium с конфигурирано приложение за Android или iOS към този момент могат да скриват песни от плейлистите, които не харесват и да ги прескочат, преди да е достигнато нейното място в листата. Песните могат да бъдат скривани, като влезете в „ контекстното меню “ на съответната ария и изберете „ скрий песента “. Музикалните единици постоянно ще могат да бъдат върнати назад, при положение, че измененията мнението си.

Въпреки че това е едно малко изобретение, Spotify наподобява непрестанно работи по повишението на качеството и удоволствието от своя Premium абонамент. Основният източник на доходи за компанията са милионите клиенти, които заплащат за премиум абонамента, в допълнение към рекламодателите, което значи, че даже и дребни промени и актуализации като тези могат да бъдат точно това, което би тласнало един консуматор да се абонира за платената версия на услугата. Компанията също покачва атрактивността към услугата като предлага и сбирка от подкасти и видео наличие в допълнение към музикалното наличие.

 

kaldata.com

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

"Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Лъжа. О сподели се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

"Масови гробове за жертви на COVID-19 в Ню Йорк " Лъжа. Островът от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

" 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Лъжа е, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

"Швеция се насочва към злополука ". Лъжа! (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

"Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид " Лъжа! (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички п
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР