Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартираха надпреварата на Арената в

...
Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартираха надпреварата на Арената в
Коментари Харесай

Русото изкушение в "Игри на волята": Палавата Красима за играта, силиконовите гърди и още...

Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартираха конкуренцията на Арената в трети сезон на най-екстремното риалити " Игри на волята: България ". Участниците са към този момент ясни, а измежду тях изобилстват от невероятни спортисти и спортисти, красиви девойки с нежна осанка, само че доста воля за битка и оцеляване при всевъзможни условия. 

Точно такава е една от хубавиците в сезон 3 на " Игри на волята ", която носи забавното име Красима. 21-годишната русокоска е от Варна и е някогашна състезателка по художествена гимнастика. Описва себе си като амбициозна и целеустремена, само че в това време приковава погледите към себе си с нежността и хубостта си. Всички ѝ споделят Бамби, тъй като има доста красиви очи, както сама разказва себе си. 

Виж още: Деси Димитрова със мощни думи: " Вече три години, откогато те няма "

С художествената гимнастика се е занимавала 12 години, има много награди и медали от шампионати, спазвала е строги диети и знае добре какви старания и жертви са нужни, с цел да бъдеш номер 1. Един ден обаче всичко се трансформира, тъй като получава травма, само че това не я стопира да се развива. От художествената гимнастика тя тотално сменя полето на изява и се захваща с нещо много друго - щангите. В тази дисциплинираност също има триумфи - три сребърни медала. 

Виж още: „ Мрънкаща актриса с колеблив език “: Меган Маркъл под ударите на прочут публицист

Красима не си пада по общоприетите неща, а това си проличава и от вицията ѝ. На разнообразни елементи от тялото ѝ има горещи татуси, които разкриват част от характера на Красима. Определя себе си като мощна, готина, секси и палава мацка. Не крие, че си е нараснала бюста и устните, а на тренировките за крайници и дупе събирала всички погледи. Ние сме уверени, че това е точното по този начин, тъй като несъмнено има какво да покаже. Не се тормози от мненията за себе си и счита, че има какво да покаже на всички. 

Обича да си комуникира най-вече с мъже, тъй като било по-лесно, само че не по този начин стоят нещата с дамите, споделя Красима. " Проблемът на дамите, е злобата ", безапелационна е 22-годишната русокоска, която добавя, че има самообладание, само че в случай че се съблюдават граници. Дали ще има остри моменти сред Красима и други участнички, занапред следва да разберем.

Изображение: NOVA, https://www.facebook.com/Krasima-Kirova-1543177549101005,  https://www.facebook.com/igrinavoliata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР