Playboy, любимата на мъжете от цял свят реномирана медийна компания

...
Playboy, любимата на мъжете от цял свят реномирана медийна компания
Коментари Харесай

NFT начинанието на Playboy доведе до загуба на $5 милиона в Етериум

Playboy, обичаната на мъжете от целия свят реномирана медийна компания регистрира загуба от $5 милиона от своите дялове в Етериум от предходната година заради продължителната крипто зима, която докара до спад в цените на криптовалутите.

През октомври 2021 година компанията показа своя NFT план, само че най-големият алткойн по пазарна капитализация, ETH , загуби над 60% от цената си от този момент.

В допълнение към плана, Playboy също по този начин сътвори NFT за някои от емблематичните корици на своите списания, в това число първия брой на Playboy от 1953 година и известната корица от 1971 година с присъединяване на артиста Бърт Рейнолдс.

Според годишния доклад компанията е приела заплащания посредством Етериум за своите Rabbitars NFT, държани в салдото ѝ като цифрови активи.


 


Компанията осчетоводи своите цифрови активи като, подлежащи на загуби от амортизация, в случай че стойност на активите спадне под балансовата им стойност когато и да е.

Освен това преди време Playboy прояви интерес към изследване на Web3 технологии, като да вземем за пример децентрализирано финансиране (DeFi) и създаване на метавселени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР