"Платихме една сметка от над 500 милиона, защото договорите от

...
"Платихме една сметка от над 500 милиона, защото договорите от
Коментари Харесай

Валентин Радев: Президентът каза кой е най-добрият самолет и му имам доверие

"Платихме една сметка от над 500 милиона, тъй като договорите от вас не бяха подписани вярно. Искам да кажа на госпожа Нинова - 4 години нямахме нищо в Министерство на защитата и е доста отговорно да си платим цялата сметка. Второто държавно управление на ГЕРБ всички гласувахте срещу тези капиталови планове. Ангел Найденов беше "за ", само че не му дадохте повече от 3 минути да приказва ",заяви още той.

"Третото държавно управление на ГЕРБ още веднъж продължава поредно политиката за готовност на армията. Поискахме милиард и половина, само че преценихме, че няма да стигнат и казахме на министър да работи без таван. Нито един от нас не би могъл да каже каква тъкмо е цената. Може да създадем нещо ориентировъчно. Нима не желае всяко държавно управление да спести някои лев? Четирима министри се занимаваха с този проблем ", изясни Радев.

"Когато критикувате нас, критикувате цялостен екип, който е работил. Аз им вярвам, както вярвам на Радев. Той ми сподели кой е най-хубавият аероплан ", разкри още някогашният вътрешен министър.

"Защо го вършим в този момент? Защото видях числата. Числото е такова, че близо 5% ни е повишен Брутният вътрешен продукт и по тази причина в този момент можем да извадим тези пари и да ги дадем Нямаше по какъв начин да стане преди. Облаците се сгъстиха и това ни кара в допълнение да бързаме да извадим парите. Говорите за доверие, само че къде се позиционирате вие в тази рубрика ", попита той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР