ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ Хората не искат да участват в избори, защото последните

...
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Хората не искат да участват в избори, защото последните
Коментари Харесай

Гласувайте за БНО, за да им объркаме сметките и направим наказателен вот

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хората не желаят да вземат участие в избори, тъй като последните години изгубиха доверие в политиците, който обслужват всевъзможни непознати ползи и не помниха за суверена.
 

Фактът, че последните месеци надминахме всички европеиски страни по цени и скъпотия демонстрира какъв брой слаба и безпомощна е страната, че няма органи за надзор и кой граби отрудените хора.
БНО е партия на българите, не пристигналите от запад юпита, а на тези който за 30 години изкараха на плещите си прехода. Нашите политики са ориентирани към това което интересува българина -
да не растът безпочвено цените на електро сила, откакто България е 3 по величина експортьор на сила.
 

Не може да се оправдаваме с войната, че порастват цените на олио и самун при изискване, че българия е житница и изнася големи количества. Спекулата с войната и от леви и от десни е в ощърб на българина. Не може военните фабрики да се обогатяват изнасяйки военни муниции, а от Народното събрание да се вършат на божи кравички, че нищо нестава.
 

Последните години  управляващите задлъжняха страната, като взеха заеми,  кредити който бъдещи генерации ще изплащат, с цел да обогатът браншове в стопанската система който вършат свръхпечалба.
 

Крайно време е да се базираме на историята, когато България е била трета мощ по величина и по мощност в Европа, по какъв начин е могъл Крум да сътвори закони, които да се съблюдават и носят разцвет и господство на България
 

Партия БНО е за съблюдаване на законите.
 

Да се слагат на дневен ред действителните щения на българското популации а не да гледаме на изток или на запад.
 

Една мощна страна и обединен народ са мечтан съдружник – стопански, политически и боен, без значение от размера на страната и извънредно време е да спрем да споделяме, че страната ни е дребна, нито е дребна нито е бедна, тя е единствената в Европа устояла името си и може да бъде такава.
 

Ако преди всичко се слагат националните ползи, който вълнуват всеки българин,
а те са обучение, развиване на национална стопанска система - отбрана на българският производител, туризъм, просвета и най-важният демографски проблем.
 

Как може страни като Йордания да одобряват един милион бежанци, който незабавно почват да учат и работят, а в България одобряваме бежанци курортисти.
 

Националната ни сигурност е мъчителен въпрос и не опира до това кой е основен прокурор, а че непрекъснато чиновниците на реда са тези, който погазват закона вместо да го пазят
 

Нашата партия поставя на начален проект проблемите на елементарния българин  и гласоподавател
важното е да даде точния избор на точната партия. На почтени политици, а не остарели моцуни или импортирани от чужбина юпита, тъй като от неговият глас зависи дали ще имаме следващият торли гювеч в Народното събрание, който не ковът закони а политиканстват.
 

България може да бъде силиконова котловина за добър бизнес, селата може да си върнат млатите хора и да развиват селско стопанство и туризъм.
 

Можем да приберем младежите, като ги субсидираме и има добра обществена политика за подкрепяне на дребен и междинен бизнес, това може да задържи и върне хората
а не да скитат немили недраги по чужбина, където постоянно ще бъдат неоценени, едва платени, пренебрегнати и гастербайтери
 

Фактът, че България стана преди всичко по ИТ и идват и чужденци значи, че България има потенциал да задържа младите, който посредством глобализацията може да бъде отвред.
Важно е Народното събрание да влязат не политици облечени в партиини билети, а интелигентни и виновни българи, който милеят за народа и страната си, които да употребяват трибуната не за политическа пропаганда, а за основаване на настояща и ефикасна политика във всички сфери.
 

За елементарния човек не е значимо дали ще разрушим един монумент, а дали ще съградим пътища, който ще ни свързват и ще развиват, туризма ще привлекат вложители.
Обединението прави силата
 

Важно е да се обединим да им объркаме сметките и създадем углавен избор с Бюлетина номер 7, време е за Българско национално обединяване.

Сподели:

Още от Политика

 Нина Ламбова за надзор на финансите и биоданните

Нина Ламбова за надзор на финансите и биоданните

26 мар 9:55 0 357  Синът на аления Нидал Алгафари се точи да разпределя порциите в ГЕРБ

Синът на аления Нидал Алгафари се точи да разпределя порциите в ГЕРБ

24 мар 18:00 1 1883  Демерджиев разлюбен от Румен Радев

Демерджиев разлюбен от Румен Радев

24 мар 11:40 0 1456  Георги Георгиев – Готи - Време е да им духнем свещичката. Дигни се Българино, объркай им сметките (Видео)

Георги Георгиев – Готи - Време е да им духнем свещичката. Дигни се Българино, объркай им сметките (Видео)

24 мар 11:28 0 1281  Дарин Георгиев от партия БНО – Нека им объркаме сметките и създадем углавен избор

Дарин Георгиев от партия БНО – Нека им объркаме сметките и създадем углавен избор

22 мар 20:21 0 1148  Адв. Нина Ламбова от партия БНО за огромната машинация ви Истамбулската спогодба и националната тактика на детето

Адв. Нина Ламбова от партия БНО за огромната машинация ви Истамбулската спогодба и националната тактика на детето

22 мар 11:10 0 763

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР