Плановете за зимна подготовка на третодивизионния Ямбол 1915 вече са

...
Плановете за зимна подготовка на третодивизионния Ямбол 1915 вече са
Коментари Харесай

Ямбол 1915 с пет контроли по време на зимната си подготовка

Плановете за зимна подготовка на третодивизионния Ямбол 1915 към този момент са подготвени, а основният управител на отбора Георги Мечечиев е подбрал единствено съществени тимове за инспекциите. Ямболии финишираха на 14-о място есенния полусезон в Югоизточната Трета лига, само че в този момент упоритостите са за много по-сериозно показване напролет.

Мечечиев събира тима за първа подготовка на 11-и януари, а на 16-и януари е първата инспекция: посещение на втородизионния Хебър (Пазарджик). Следващата среща е на 23-и януари като хазаин на Созопол, а на 27-и гостуват и юношите до 19 години на Локомотив (Пловдив).

Следващите две инспекции са с Черноморец (Бургас) на 30-и, както и с U19 на Берое на 13-и февруари.

Ако Зоналният съвет на БФС-Пловдив насрощи срещата от шампионата за Купата на Аматьорската лига против Несебър на 20-и февруари, то мачът също ще се употребява с образователна цел, въпреки и формален.

Ако този дуел е за по-късна дата, то ще се търси още един противник за инспекция. По отношение на селекцията, към момента няма освободени от есенния тим, защото няма и сигурни нови играчи.

" Разговаряме с 4 индивида, само че за момента не можем да обявим несъмнено ново попълнение. Освободени ще има, само че броя им зависи от това какъв брой ще притеглим, изясни Мечечиев пред Българска телеграфна агенция.

" Целта си остава одобряване в групата, само че декларирам, че през пролетта ще търсим победа във всеки един мач, без значение с кого играем. Искам да се изкачим колкото се може по-напред в класирането, а следващата година ще се мисли за нещо по-сериозно, сподели още някогашният футболист на Славия и Локомотив (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР