Плановете за погребението на принц Филип вече са задвижени, а

...
Плановете за погребението на принц Филип вече са задвижени, а
Коментари Харесай

Великобритания в траур след смъртта на принц Филип: какво предстои

Плановете за погребението на принц Филип към този момент са задвижени, а кралица Елизабет влиза в осемдневен интервал на печал след гибелта на брачна половинка си.

94-годишният монарх ще се въздържи да извършва всевъзможни кралски отговорности през това време, държавните въпроси също ще бъдат сложени на пауза.

След осемте дни се чака да стартира спомагателен интервал на формален Кралски печал, който важи за цялата страна за 10 дни, а за членовете на кралското семейство той е в продължение на 30 дни. През този интервал гвардейците ще бъдат виждани с черни ленти на униформите си.

Поради продължаващата пандемия от COVID-19, проектите за погребението евентуално ще бъдат изменени , защото има ограничавания за придвижването на тълпите и правила, регулиращи броя на хората, които могат да участват на събирания като погребения.

В сходство с неговите стремежи, Филип евентуално ще има кралско заравяне, което значи, че няма да има обществено поклонение.



Херцогът на Единбург беше приет в болница на 16 февруари в болничното заведение „ Крал Едуард VII “ в Лондон по съвет на лекаря си, откакто „ се е почувствал зле “, се споделя в предходно изказване от Бъкингамския замък. Изписан е месец по-късно след лекуване на зараза и сполучлива сърдечна интервенция. Той се върна в замъка Уиндзор, където дружно с кралицата бяха отседнали по време на пандемията.

Принц Филип щеше да навърши 100 години на 10 юни.
 Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР