Плановете за бъдещото развитие на водния транспорт се основават на

...
Плановете за бъдещото развитие на водния транспорт се основават на
Коментари Харесай

Владимир Върбанов: Бъдещото развитие на водния транспорт ще се основава на интелигентен растеж!

Плановете за бъдещото развиване на водния превоз се основават на образован, резистентен и изчерпателен напредък, на кардинално ново ниво, което да дава отговор на новите цели в политически, икономически и обществен проект. Това заяви заместник-министърът по превоз и известия Владимир Върбанов по време на церемонията по отбелязване на 141-та годишнина от основаването на Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров “.

Визията на екипа на Министерството на превоза и известията е обвързвана с достигането на безвреден и сигурен, екологичен и сполучлив морски и речен превоз. Основна цел е създаване на съвременна транспортна инфраструктура, която да обезпечава подобаваща среда за развиване на страната, както в полза на стопанската система и популацията на България, по този начин и в интернационален аспект.

" Всички ние сме заинтригувани морското дело в България да подсигурява надеждна вероятност за развиването на научния капацитет на нашите експерти. Секторът би трябвало да следва своя път в откриването и основаването на нови и укрепването на към този момент съществуващите ниши за икономическото развиване на България. Искрено имам вяра, че нашите взаимни старания ще спомогнат за постигането на набелязаните цели “, уточни заместник-министърът.

Създаването на експерти изисква доста време и старания от страна на всички нас. В дълготраен проект положителното обучение е главният фактор за резистентен напредък на всяка стопанска система – задачата, към която всички се стремим, заяви заместник-министър Върбанов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР