Плановете на Jeep за електрическа офанзива не са нищо ново.

...
Плановете на Jeep за електрическа офанзива не са нищо ново.
Коментари Харесай

Jeep става най-екологичната SUV марка

Плановете на Jeep за електрическа атака не са нищо ново. Компанията показа два плъгин хибрида през 2019-а - Renegade и Compass, както и един тази година - Wrangler. Това способства към задачата на Jeep да стане най-екологичният производител на всъдеходи на планетата, като неотдавна шефът на компанията Кристиан Мьонер удостовери тази упоритост пред Autocar. Той добави, че тя възнамерява да електрифицира и своите офроуд модели, оповестява Motor1.

Мьонер сподели на изданието, че Jeep желае да се трансформира в най-зеленият производител на SUV-та в света. Това е смела упоритост, която може да има обилни изгоди даже и за офроуд запалянковците. Все отново, мениджърът признава, че този развой на цялостна електрификация ще бъде сложен, само че трогателен.

Според обявата сега плъгин хибридите Renegade, Compass и Wrangler са подложени на проби в студено време. Този тип транспортни средства имат няколко преимущества, изключително в Европа и Китай, където регулациите за обособяване на нездравословни излъчвания стават все по-строги. Те разрешават напълно електрическото изминаване на към 51 километра, отделяйки нулеви излъчвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР