Планина от изследвания през последното десетилетие показват, че хората искат

...
Планина от изследвания през последното десетилетие показват, че хората искат
Коментари Харесай

Процъфтяващи служители – печеливша компания

Планина от проучвания през последното десетилетие демонстрират, че хората желаят да работят на работни места, където се усещат ценени и обгрижвани.

Това е и главното заключени на отчет на работното място, наименуван „ Създаване на по-човешко работно място, където чиновниците и бизнесът процъфтяват “ (Creating a More Human Workplace Where Employees and Business Thrive). Проучването подчертава върху това, че в случай че фирмите желаят по-продуктивни чиновници, които обичат работата си (което явно води до бизнес резултати), те ще би трябвало да дадат началото на нова епоха на човешки и грижовни работни места.

Изследването открива, че когато хората процъфтяват на работа, тяхната работливост се усъвършенства и те стартират да дават повече от себе си за постигането както на задачите на компанията, по този начин и на своите лични. Тук на напред във времето излиза въпросът какво прави един преуспяващ чиновник и по какъв начин ще разберете дали оферирате среда, която ще докара до основаване на процъфтяваща работна мощ?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР