Планетата, отговаряща главно за комуникацията между хората, но и за

...
Планетата, отговаряща главно за комуникацията между хората, но и за
Коментари Харесай

Кои зодии засяга най-силно ретроградният Меркурий

Планетата, отговаряща основно за връзката сред хората, само че и за пътуванията и успеваемостта на технологиите, навлезе в своята ретроградна фаза на 14 януари. Попадайки в знака Водолей, тя промени проектите на мнозина и за жал, ще е по този начин най-малко до 3 февруари.

Всеки, имащ друга позиция от вашата, ще ви бъде крив, което е напълно обикновено. Това изясняват астролозите, които въпреки всичко предвиждат, че в идващите няколко дни нещата може и да не са толкоз зле, както първоначално.

Атмосферата ще стане малко по-интензивна и сериозна от 25-и януари, когато Меркурий се движи обратно, с цел да стигне до безмилостния Козирог. Тази сила ще провокира голяма вълна на кармично освобождение, което може да донесе проблясък и вяра за тези, които са подготвени да поемат отговорност за дейностите си, оповестява Tialoto.bg.
свързани новини19129на 26.07.201811628на 14.08.2017
На 28-и ще има напрежение, тъй като тогава планетата пресича трансформиращия се Плутон. Някои ще почувстват, че губят почва под краката си. Но пък това ще им помогне да се отърват от токсични родственици и и другари. И всяка загуба ще отстъпи място за повече позитивни страсти и нови запознанства.

Кои знаци ще бъдат най-засегнати от ретроградния Меркурий?

1. Телец
Зодиакалният знак попада в дома на финансите и парите. Не е изключено напрежение на работното място или такова, обвързвано с издръжката на фамилията. Ретроградният Меркурий ще накара родените с тази зодия да се замислят за това дали техният публичен облик или кариера са в сходство с персоналните им вярвания.

Според астролога Лорън Донелсън, Телците обичат да си стоят в зоната на комфорт, а навлизането на Меркурий в ретроградната фаза ще ги изкара отвън нерви. „ Тя прави тригон към Уран, планетата на разрушенията. Очаквайте непредвиденото. Тези две планети внасят огромни промени живота ви сега, тъй че се дръжте крепко “, споделя тя пред Bustle.

2. Водолей
Първият дом – на личността, както и дванадесетият дом – на подсъзнанието, ще се сблъскат по време на ретроградния Меркурий. Те ще накарат Водолеите да проучват повече, най-много да осмислят метода си на изложение и другарство с близките. Може да се почувстват неразбрани, което е подбудено от проблемите с връзката през интервала.

„ Не е време за слагане на цели, а за поглеждане обратно... Трябва да преосмислите по какъв начин поддържате връзка и какво желаете да визиите на света “, споделя астрологът. И поучава родените под знака да забавят своята целенасоченост.

3. Козирог
Планетата ще повлияе на идентичността на Козирозите. Ако те се усещат притиснати от събитията и не са разкрили своето занятие, време е да създадат крачка обратно и да трансформират нещо. Идентифицирайки проблемите, те ще открият формулата за триумф.

Според Донелсън, Козирозите би трябвало да отсеят най-важните за тях хора. Те би трябвало да се примирят с обстоятелството, че някои наблюдават всяка тяхна крачка и не трябва да се предават тъкмо през въпросния интервал. Макар да се съмняват в близки и познати, самите те би трябвало да подобрят връзката си с тях и да бъдат по-доверчиви.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР