Пламна покривът на многофамилна къща в . За щастие няма

...
Пламна покривът на многофамилна къща в . За щастие няма
Коментари Харесай

Голям пожар в Карлово

Пламна покривът на многофамилна къща в. За благополучие няма потърпевши хора. Вътре са били трима души, които са съумели да излязат на открито невредими, съобщи Българска национална телевизия.

Първи видели пушека двама младежи, които пътували с автомобил по основния път в града. Веднага спрели и извадили една от дамите, която е била в къщата. Позвънили на тел. 112. Все още не е ясна повода за пораждане на пожара и занапред ще се обяснява.
 Предотвратиха гърмеж в асфалтова база до Автомагистрала Струма Предотвратиха гърмеж в асфалтова база до Автомагистрала " Струма "
Пожарникари предотвратиха гърмеж на асфалтова база край Автомагистрала " Струма “. Днес се е разразил пожар в региона на обекта, който се намира...

" Слязохме от колата. Изчакахме малко. Една жена се появи на прозореца, сподели, че не може да излезе. Затичахме се с това момче, влязохме в двора. Аз отворих вратата, ускори се по стълбите и я видях по какъв начин слиза и излязохме. В един миг, в който се разпали покривът още повече, тогава към този момент стана ужасно, започнаха да се пукат, стъклата, дървета и керемиди ", споделя Петър Николов.

" Много се уплаших, гледах телевизия, видях пламъци и чух, че нещо изтропа и отидох на вратата и крещя: кой е? - никой се не обажда, по кое време погледнах - пламъците... ", споделя и Донка Таушанова.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР