Пламна покривът на многофамилна къща в . За щастие няма

Пламна покривът на многофамилна къща в . За щастие няма ...

Голям пожар в Карлово

Пламна покривът на многофамилна къща в . За щастие няма пострадали хора. Вътре са били трима души, които са успели да излязат навън невредими, предаде БНТ.

Първи видели пушека двама младежи, които пътували с автомобил по главния път в града. Веднага спрели и извадили една от жените, която е била в къщата. Позвънили на тел. 112. Все още не е ясна причината за възникване на пожара и тепърва ще се изяснява.

Предотвратиха взрив в асфалтова база до АМ Струма Предотвратиха взрив в асфалтова база до АМ "Струма"
Пожарникари предотвратиха взрив на асфалтова база край АМ "Струма“. Днес се е разразил пожар в района на обекта, който се намира ...

"Слязохме от колата. Изчакахме малко. Една жена се появи на прозореца, каза, че не може да излезе. Затичахме се с онова момче, влязохме в двора. Аз отворих вратата, засилих се по стълбите и я видях как слиза и излязохме. В един момент, в който се разпали покривът още повече, тогава вече стана страшно, започнаха да се пукат, стъклата, дървета и керемиди", разказва Петър Николов.

"Много се уплаших, гледах телевизия, видях пламъци и чух, че нещо изтропа и отидох на вратата и викам: кой е? - никой се не обажда, кога погледнах - пламъците...", споделя и Донка Таушанова.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com