Пламен Константинов вече не е селекционер на волейболните националите. Договорът

...
Пламен Константинов вече не е селекционер на волейболните националите. Договорът
Коментари Харесай

Любо Ганев: Ще разговаряме с Константинов, не сме търсили Мартин Стоев

Пламен Константинов към този момент не е селекционер на волейболните националите. Договорът на някогашния капитан на " лъвовете " изтече след края на международното състезание и няма да бъде възобновен. Любо Ганев, който е член на УС на БФВ заяви в предаването " Тази заран " по bTV, че във федерацията са отворени за бъдещи договаряния, само че за момента са завършили взаимоотношенията си със експерта, който води отбора от 2014 година Също той Ганев посочи, че никой не е разговарял с Мартин Стоев за селекционерския пост.
Пламен Константинов публично не е селекционер на националния тим Договорът на експерта изтече и от федерацията не са го възобновили досега
" Нашите момчета не се показаха зле, само че можехме да бъдем в първата шестица. Представянето е положително, само че можеше още ", сподели в студиото на " Тази заран " членът на УС на БФВ Любо Ганев.

" Договорът на Пламен Константинов завърши, видяхме се поговорихме и се разбрахме, откакто завърши международното за дами, двамата треньори да създадат доклад. Когато Пламен се върне от Русия ще викнем и треньора на дамите и двамата ще дойдат пред Управителен съвет, с цел да дадат доклад до къде са стигнали и какво са постигнали. ", изясни той.

" Можем, несъмнено, да подновим контракта, само че поради, че най-ранното присъединяване на националите ни е през месец месец има много време, в което да забележим дали треньорът желае да е треньор, да забележим какво е реализирано. С Пламен сме говорили единствено да пристигна и да показа какво е било досега, не сме говорили за продължение защото Пламен имаше 4-годишен контракт, който изтече в този момент. Той ще каже дали желае и решението се взима от Управителен съвет. Разглеждаме кандидатури и прочие Ние сме удовлетворени аз съм казвал, че той е най-хубавото, което сме имали като треньор досега на националния треньор. ", сподели още той.

" Ако е по този начин обстановката, която Пламен я разказва, значи нещата не са добре. Като цяло в клубовете вървят, слушат извършват, тъй като дават пари а и могат да ги глобяват надлежно. В националния тим не знам за какво е по този начин, само че е обвързвано с образование и персонална дисциплинираност. Националния тим е авторитет, това е най-голямата чест. "

" Не може да викнеш състезател, а той да не желае да влезе и то на мач онлайн. Това повече не може да се получава. А този, който сякаш е изпъден, той самичък напусна, след което обиколи всички малките екрани. "

" Държавата заплати 5 милиона лв. за присъединяване такси само че ние сме уредили рекламните контракти, с цел да могат да се приготвят момчетата. Мартин Стоев не знам дали би могъл да стане треньор. Той има невероятни триумфи в неговия тим, тъй че ще забележим, само че всичко се взема решение през Управителен съвет. ", приключи Ганев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР