Пламен Константинов вече не е национален селекционер по волейбол. Това

...
Пламен Константинов вече не е национален селекционер по волейбол. Това
Коментари Харесай

Пламен Константинов вече не е селекционер на волейболистите

 Федерaцията по волейбол взема решение бъдещето на Гибона след месец
Пламен Константинов към този момент не е народен селекционер по волейбол. Това излиза наяве от витиевато прессъобщение на ръководената от инж. Данчо Лазаров федерация ден след края на международното състезание, на което страната беше взаимен хазаин с Италия. Нашите отпаднаха след първите две групови етапи и не доближиха финалната шестица в Торино. Шампион за втори следващ път стана Полша.

" След довеждане докрай на международното състезание по волейбол президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния тим Пламен Константинов. Двете страни разискаха представянето на националния тим и с цел да бъдат свободни в своята преценка за възможна бъдеща взаимна работа взеха решение да завършват договорните си взаимоотношения към този миг.

Окончателните заключения и оценки ще бъдат направени на по-късен стадий, когато Управителния съвет на БФВ ще прегледа докладите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския народен тим Иван Петков, след приключването на международното състезание по волейбол за дами в Япония.

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела триумф на Пламен Константинов в работата му в Русия ", пишат от федерацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР