Пламъци, избухнали на 9 март заради късо съединение, са опожарили

...
Пламъци, избухнали на 9 март заради късо съединение, са опожарили
Коментари Харесай

Огромно нещастие застигна семейство с 3 деца от Старосел

Пламъци, избухнали на 9 март поради късо съединяване, са опожарили къщата на 7-членно семейство в Старосел. Цонка, брачният партньор ѝ Цонко, трите им деца и родителите на мъжа, се намират в цялостна невъзможност, тъй като домът им е неспособен за обитаване, написа " Трафикнюз ".
35-годишната жена и две от децата ѝ - Теди на 16 години и 10-годишният Ники, сега са се приютили в приземна външна стая, която е най-недокосната от огненият пъкъл, само че разполага с мизерни условия. Децата спят на земята, а останалата част от фамилията, в това число 12-годишният Вальо, е у родственици.
Вследствие на пламъците, покривът на къщата е унищожена, дограмите и прозорците - също. Покъщнината - кревати, дрешници и други мебели са изгорели. Семейството има незабавна потребност от помощ, защото не разполага със средства да възвърне дома си.
" Кой с каквото може да помогне ", моли майката Цонка. На първо време хората имат потребност от незабавно поправяне на покрива, както и слагането на нова дограма, а децата имат потребност от облекла и обувки. Размерите на облеклата им са: " M " за момичето Теди и номер на обувки 39/40, Валентин носи " M " - " L ", обувки 40/41 номер, Николай - " S " и 35/36 номер.
Семейството не е разкрило дарителска сметка и се надяват, който има предпочитание да помогне, да го направи непосредствено. Телефонът, на който можете да се свържете с Цонка е 0892311918.


















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР