Плъх Жените, родени през годината на плъха, притежават много привлекателен

...
Плъх Жените, родени през годината на плъха, притежават много привлекателен
Коментари Харесай

Ето кои са най-очарователните жени, според китайския хороскоп

Плъх

Жените, родени през годината на плъха, имат доста прелъстителен външен тип. Те в никакъв случай не преследват модата и не прибягват до съвременни процедури за хубостта, само че съумяват да бъдат доста привлекателни постоянно.

Жените, които са родени през годината на плъха съчетават вътрешна мощ и грациозност. Те демонстрират достойнство, откровеност и неприкритост на душата. В допълнение, те имат позитивната сила, която обилно разпределят към другите.

Бик

Представителките, родини през годината на бика, могат да бъдат рискови и жестоки. Те са извънредно привлекателни и се възползват от това. Вътрешният магнетизъм на този знак не познава границите. Обикновено бикът се облича много екстравагантно, както и се държи: споделя какво мисли и несъмнено пази слабите.

Под този знак се раждат мощни и волеви дами, които не се нуждаят от поддръжка. Техните страсти са огромни, тъй че в случай че обичат някого, тогава дават цялата си пристрастеност, а в случай че ненавиждат някого, тогава не ги молете за благосклонност.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР