Пиян, спретнал грозен кръчмарски скандал в Ломско, бе изправен на

...
Пиян, спретнал грозен кръчмарски скандал в Ломско, бе изправен на
Коментари Харесай

Пиян спретна кръчмарски бой, удариха го със 100 лева глоба

Пиян, спретнал противен кръчмарски скандал в Ломско, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg. Случката се разиграла на 15 юли /неделя/ в ранни зори, като тези дни мъжът бе наказан за дейностите си от магистратите в Лом.
Към 4.30 часа солидно почерпен с алкохол клиент на селската механа в село Расово почнал да буйства. 30-годишният В.В. от село Дългоделци без мотив и причина скочил на пердах на гражданин на село Медковец и го налагал крепко с юмруци по главата и тялото.
Останалите гости в заведението се пробвали да разтърват биещите си. Вместо да усмирят побойника обаче, той влезнал в спречкване и с тях. Наложило се да бъде извикана полиция и едвам тогава нападателният алкохолик мирясал.
С държанието си В.В. провокирал мощно отвращение в присъстващите жители, показват от полицията. Той е бил арестуван за период от 24 часа. Съставен му е акт по указа за битка с дребното безчинство и е показан на районния съд в Лом за взимане на отношение по подготвеност. По време на правосъдното съвещание В.В. признал, че е раздавал юмруци. Той е наказан да заплати санкция в размер на 100 лв., тъй като бил незает.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР