Пиян шофьор на ТИР се опита да подкупи полицаи на

...
Пиян шофьор на ТИР се опита да подкупи полицаи на
Коментари Харесай

Пиян шофьор хвърли 100 лева на катаджии и съжали жестоко

Пиян водач на ТИР се опита да подкупи служители на реда на пътя Русе-Велико Търново, оповестиха от полицията.

На 28 януари чиновници на Районно управление-Бяла, при реализиране на пътен надзор на основен път Русе-Велико Търново са спрели за инспекция ТИР, ръководен от 54-годишен мъж от силистренско село.

Мъжът е бил поканен от униформените до служебния автомобил да даде документите си за осъществяване на инспекция и за проба за приложимост на алкохол. При последвалата инспекция с техническо средство, уредът отчел 1.32 на хиляда централизация на алкохол в издишания въздух от лидера.

След инспекцията за алкохол, водачът е хвърлил през отворената предна дясна врата на служебния автомобил няколко банкноти в български лв. с номинал от по 5 и 10 лв.. За случая е известена дежурната част на Районното ръководство и са подхванати нужните дейности по документирането му.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група на ОД на МВР-Русе. Установено е, че хвърлените банкноти са на обща стойност 100 лева Те са конфискувани от проверяващите.

На лидера са формирани съответните актове за определяне на административни нарушавания. По случая е стартирано бързо произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР