Пивоварна Hills отбелязва 4 години с мотото Все така независими

...
Пивоварна Hills отбелязва 4 години с мотото Все така независими
Коментари Харесай

Пивоварна Hills навършва 4 години

Пивоварна Hills отбелязва 4 години с мотото " Все по този начин самостоятелни и същински – продължаваме напред! "

Вече 4 години, екипът на пивоварната се труди интензивно в производството на занаятчийска бира. От суровините, през варката, до напълването и етикетирането на всяка бутилка, отговорността на дребния екип е голяма.

Традиционно, рожденият ден на Hills се празнува с прием на поляните на Hills Brewery Park. Поради непредвидимата пандемична обстановка, през 2020 година огромните банкети, които всекидневно събират над 2000 души, са анулирани.

Какви са провокациите през 2020 година, споделя Борислав Минков, създател на Пивоварна Hills.

" Предизвикателствата на равнище оцеляване са годни за всички самостоятелни български производители. За нас е значимо да продължим да следваме нашите полезности и да бъдем обществено виновни. Да продължаваме да вършим същинска бира за същински хора.

Какво е за нас същинската бира – качествени първични материали, които резервират потребните си свойства, защото няма следваща пастьоризация и дестилация на бирата. Естественият развой на зреене и отлежаване на бирата лишава сред 35 и 65 дни според от типа питие. Държим на естествените химически реакции, и не прибавяме спомагателни примеси и консерванти, които унищожават дрождените кафези.

Това ни прави доста по-уязвими на пазара, защото срокът на валидност на една " жива бира " е много по-кратък. Затова за нас отношението с нашите другари и сътрудници е в основата на триумфа. Хората, които избират Hills, държат на качеството и са подготвени да чакат. Те също знаят, че хубавите неща стават постепенно. Искаме да покажем многообразие във усетите, което може да се реализира с 4-5 съществени съставки, спазвайки Немския закон за непорочност на бирата от 1516 година

През 2020 година разширихме портфолиото си с новаторска бира с ферментация на бял гроздов сок по едно и също време с бирената отплата. Постигнахме натурален развой на ферментация и отлежаване, което е един опит с прелестен свършек. Българските ни технолози сътвориха и тип бира – ярко живо питие – Мома Жътварка с лимец. Стилът на МОМА е друг от Hills и по тази причина е нова марка и линия на пивоварната.

Мечтата ни бе да потвърдим, че и в България имаме прaвилните култури, и да създадем питие, което е отражение на плодородието на българската земя. Продължаваме да сме все по този начин самостоятелни и гледаме напред с оптимизъм и религия. Надеждата ни е, че ще можем да честваме дружно 5-тия ни рожден ден през 2021 година, със здраве и наслада. Благодарим на всички, които избират Hills и ни посещават в Перущица.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР