Питър Макмеън, инженер-механик от Австралия, който от 25 години участва

...
Питър Макмеън, инженер-механик от Австралия, който от 25 години участва
Коментари Харесай

Австралийски експерт сензационно: Открих в Google Maps изчезналия загадъчно преди 4 години малайзийски "Боинг"

Питър Макмеън, инженер-механик от Австралия, който от 25 години взе участие в следствието на самолетни произшествия, твърди, че е съумял да открие на картите на Гугъл изчезналия " Боинг " от полет MH370 на Malaysia Airlines.

Напомняме, че през 2014 година полет 370 на Malaysia Airlines изчезна в небето над Южнокитайско море 40 минути след политане. На борда на самолета се намираха 239 души, които са считани публично за мъртви. Мястото на злополуката и телата на пасажерите по този начин и не бяха открити през тези години. Но експертът-любител Питър Макмеън твърди, че е съумял да открие самолета в Google-карти.



Според Питър Макмеън, очертанията на Боинга ясно могат да бъдат съзрени във водите край остров Мавриций. Мъжът е уверен, че специалистите, изпратени от американското държавно управление, знаят за местонахождението на падналия аероплан, само че го скриват от обществеността, защото самолетът е бил свален, оповестява " Мирър ".



" Те се убедиха, че цялата получена информация е скрита от обществеността, даже от нашето държавно управление, само че за какво? Изглежда, че просто не желаят самолетът да бъде открит ", споделя Макмеън

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР