Писна ми – с тези думи режисьорът Стефан Командарев се

...
Писна ми – с тези думи режисьорът Стефан Командарев се
Коментари Харесай

Стефан Командарев: Писна ми от торент сайтовете

Писна ми – с тези думи режисьорът Стефан Командарев се оплака от съществуването на торент уеб сайтове и шерването на филми там.
Специално Командарев се оплака поради качването на кино лентата " Посоки " на торент. Това станало през Португалия. Режисьорът беше безапелационен, че по този метод се изяждат постъпленията за самия филм, защото киносалоните мигновено почнали да смъкват " Посоки " щом продукцията се появила в торент уеб страниците.
Според режисьора ситуацията с торент уеб страниците е неуместно, тъй като българинът доста поддържа българското кино, само че желае да го гледа гратис. Командарев е безапелационен, че това е кражба, а не е пазар, защото няма никакво възнаграждение. Той даде образец с чужбина, където има платформи за събаряне на наличие, само че против възнаграждение. По думите му може по този начин да е и в България – по 1 или 2 лв., само че вместо това торентите задушават такива платформи, а не може да се твърди, че торентите са място за шерване на наличие сред консуматори, защото там е цялостно с реклами.
Същевременно Командарев разкри, че към този момент работи по идващ план. Той се споделя " Патрулки ", а бюджетът му е 150 000 лв.. По думите на режисьора това е извънредно дребна сума, като тя можела да е по-голяма при по-големи доходи от " Посоки ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР