Писмени заповеди за запечатването на трите фабрики и данъчните складове

...
Писмени заповеди за запечатването на трите фабрики и данъчните складове
Коментари Харесай

Във фабриките на Миню Стайков са открити особено тежки нарушения

Писмени заповеди за запечатването на трите заводи и данъчните хранилища на "Винпром Карнобат " са предоставени на членове на Управителния съвет на компанията. Това сподели пред публицисти в Карнобат шефът на Митница-Бургас Валери Стефанов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той осведоми, че с писмена заповед са осъществени оперативни дейности по митнически надзор на хранилища на територията на карнобатските села Церковски и село Венец.

В резултат на инспекциите по съблюдаване на данъчното законодателство са открити доста тежки административни нарушавания, а за някои от тях има данни за осъществени закононарушения, за което е сезирана съответната способена институция, добави Стефанов. Той разясни, че за дейностите на митническите чиновници за всяка инспекция във всеки един склад има протоколи.

Проверките се правят в наличието на чиновници на складовете и те са подписали протоколите. Там са изложени ясни констатации и обстоятелства за нарушаванията. Протоколите са написани и признати от шефовете на компанията. Стефанов разясни, че вследствие на нарушаванията се наложило запечатването на обектите в период от 48 часа. Всички тези дейностите на митническата администрация са обжалваеми по съответния ред.

Даден е достъп на механически лица да имат непрекъснато наличие с цел да не се позволен повреди в завода и по изключение е позволено продукцията с грозде, която е контрактувана за изкупуване да влиза гладко в завода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР